v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5
kapitulirao
|
 |
« na: Siječanj 22, 2007, 06:06:26 » |
|
evo stvari se polako zahuktavaju pa da vas upoznam s novostima. Sada se moete logirati i na prvoj stranici www.seatclubcroatia.com to vam omogućuje uvid u va "novinarski" profil. Zato novinarski , zato to ste svi vi dragi moji korisnici foruma upravo postali novinari nae web stranice. Svatko od vas sa svojim userom i passwordom moe se kao to sam rekao logirati u na CMS sistem. Nakon to se logirate izaberite eljeni editor za članke koje ćete pisati. To napravite tako da kliknete Profil-edit-update your profile , na dnu imate izbornik "user editor". Preporučam vam JCE kako on funkcionira moete vidjeti ovdje i http://www.joomlatutorials.com/screenbooks/joomlatutorials/Joomla/F1_Extensions/Books/A8_More_on_the_JCE/slide01.htm gdje imate par tutoriala. Za početak malo je komplicirani al ubrzo izađu sve prednosti ovog editora, druga dva vam ne preporučam za koritenje. Sve članke koje vi napiete biti će objavljeni nakon to administratori isti odobre. Članke piete tako da stisnete news-novo :) , za sve ostalo pogledajte gore navedeni link. Nadam se da će ova mjera dovesti do osvjeenja sadraja web stranice , a to se tiče izgleda to slijedi.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 22, 2007, 06:20:05 od v.d. »
|
Evidentirano
|
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

kapitulirao
|
 |
« Odgovor #1 na: Siječanj 25, 2007, 01:43:43 » |
|
Pitanje , jel imamo kakvog blogera da oće blog pisat? :) ta je ovo niko nita nebi pisao za stranicu a svi dnevno pogledati milijardu članaka , pa nije tako teko , probajte sigurnoćete pogrijeiti... ups sigurno će vam se svidjeti. Jedini koji se ne moe logirati na prvu stranu trebao bi biti zet-jaro , joomla ne podrava crtice u imenu :PPP. Ajmo tekstopisci navalte... Ako imate problema piite ovdje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mrki_Zd
Gost
|
 |
« Odgovor #2 na: Siječanj 25, 2007, 02:21:07 » |
|
Pitanje , jel imamo kakvog blogera da oće blog pisat? :) ta je ovo niko nita nebi pisao za stranicu a svi dnevno pogledati milijardu članaka , pa nije tako teko , probajte sigurnoćete pogrijeiti... ups sigurno će vam se svidjeti. Jedini koji se ne moe logirati na prvu stranu trebao bi biti zet-jaro , joomla ne podrava crtice u imenu :PPP. Ajmo tekstopisci navalte... Ako imate problema piite ovdje
konkretno to bi trebalo pisati? sigurno ne dogodovtine iz naih ivota 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

kapitulirao
|
 |
« Odgovor #3 na: Siječanj 25, 2007, 02:57:13 » |
|
tko eli pisati nek kae pa ću mu omogućiti blog funkciju. Pisati moete bilo ta i dogodovtine iz vaih ivota jer ovo je stranica kluba a svi ste dio toga :)edit: sad sam vidio da sam napisao neshvaljivo gore dakle: 1.) svi memberi mogu pisati news članke , prepisane sa drugih stranica ovo ono upute za pisanje vam se nalaze na početku thrada 2.) ako ima netko da hoće pisati blog, tom članu ću uključiti i tu opciju.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 25, 2007, 02:59:29 od v.d. »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mrki_Zd
Gost
|
 |
« Odgovor #4 na: Siječanj 25, 2007, 06:36:41 » |
|
Nemate doputenje za pregled kae... i za vijesti i za osobne stranice
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
t.r.
Muka sponzorua
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Ibiza Sport 1.4 16v
|
 |
« Odgovor #5 na: Siječanj 25, 2007, 09:02:46 » |
|
Znači bilo bi lijepo za sve članove koji su aktivni (mislim u smislu nekih dorada na automobilu) da to i upriliče na tim news stranama jer ipak to mnoge zanima kako se moe srediti senad a normalno dobrodoli su i članci tipa opis kvalitete nekih djelova tipa ta se dobi s njim od kojeg proizvođača i tomu slično, jer zato bi svi te odgovore traili na cupra netu neka i mi malo imamo zanimljivih recenzija hehe  I normalno vijesti iz svijeta o novim modelima pa osobna iskustva s vozilom, itd itd, il recimo ivot senad vozača haha 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Yellow Ibiza Sport 1.4 16v 100KS
|
|
|
|
Mrki_Zd
Gost
|
 |
« Odgovor #6 na: Siječanj 25, 2007, 09:12:55 » |
|
dobra ideja... iako mislim da bi se trebao prvo definirati izgled samog weba. poto se radi o joomli koja je vrlo fleksibilna to se toga tiće preporučam adminima da bace oko tu http://www.joomlaos.de/set_albumName,album03/option,com_gallery/Itemid,37/include,view_album.php.htmlipak je sad web na defaultnom joomla templateu. (već spomenuta cupra net je primjer jednostavnog a atraktivnog joomla templatea) A kad se sredi vizualni dio onda svi u akciju i kuckati textove Just my 2 bits...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

kapitulirao
|
 |
« Odgovor #7 na: Siječanj 26, 2007, 08:05:42 » |
|
template nije standardan i to sam ti već rekao , izgleda jako slično standardnom ali nije :) Osobne stranice su upravo tome namjenjene , da svako predstavi sebe i svoj auto. Priliku za predstavljanje u osobnim stranicama mislim da će dobiti samo "Pravi" članovi kluba ali o tome ćemo jo razgovarati. Mrki tebi i svima ostalima je sad omogućeno da napravi svoju osobnu stranicu , pregled članova koji imaju osobne stranice vam se nalazi na main menu ,"stranice korisnika", pod "osobna stranica" editirate svoju osobnu stranicu. Molim korisnike koji ele pisati njuze da se jave u ovaj topoic da im dodam ta prava.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 26, 2007, 08:28:57 od v.d. »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mrki_Zd
Gost
|
 |
« Odgovor #8 na: Siječanj 26, 2007, 10:41:04 » |
|
yup... preračuna san se malo...  radi se o ddj005 templateu... pa jo jednom sorry... to se tiće newsa... ako naletim na neto, napisat ću.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dario
REVOed :)
Hero Member

Auto: Golf 5 GTI ED30
|
 |
« Odgovor #9 na: Siječanj 27, 2007, 12:16:57 » |
|
hm,ja cu napisat koju vijest ak naletim
jel moze biti c/p??? i malo dorade
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
revoED st2+ :)
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

kapitulirao
|
 |
« Odgovor #10 na: Siječanj 27, 2007, 12:42:45 » |
|
hm,ja cu napisat koju vijest ak naletim
jel moze biti c/p??? i malo dorade
evo omogućio sam ti da pie njuze, i da one se piu po principu prevedi+cp
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dario
REVOed :)
Hero Member

Auto: Golf 5 GTI ED30
|
 |
« Odgovor #11 na: Siječanj 27, 2007, 12:59:39 » |
|
ok budem prvo testiro na "osobnoj stranici"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
revoED st2+ :)
|
|
|
Black
Moderator
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI
|
 |
« Odgovor #12 na: Siječanj 31, 2007, 04:39:24 » |
|
2 All> Kaj je s bannerom i izgledom foruma i naslovne strane ? Oće to neko raditi ili ? Po meni bi baner trebao biti iri i uočljiviji, neto poput ovoga: 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI
bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #13 na: Siječanj 31, 2007, 05:54:56 » |
|
mrak je! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

kapitulirao
|
 |
« Odgovor #14 na: Veljača 16, 2007, 10:56:47 » |
|
mrki_zd radi na novom vizualnom identitetu frontpagea ,hvala mrki
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mrki_Zd
Gost
|
 |
« Odgovor #15 na: Veljača 16, 2007, 10:59:20 » |
|
mrki_zd radi na novom vizualnom identitetu frontpagea ,hvala mrki
vidi ga to je brz sa obavjestima... nisan se ni stiga snać jo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mrki_Zd
Gost
|
 |
« Odgovor #16 na: Veljača 23, 2007, 01:42:48 » |
|
daklem ovo je bio prijedlog  odbor odlučio da se ostaje na starom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

kapitulirao
|
 |
« Odgovor #18 na: Veljača 23, 2007, 02:46:18 » |
|
to se tiče ne odabira prijedloga mrkog_zd su presudile 2 stvari 1.) upravni odbor je zaključio da su prekičaste , te im se sadanji izgled bolje sviđa 2.) stvar je ta da se eto mrki već mjesecima nudio kad god je stigao da pomogne oko weba ovo ono tralala, kad sam mu dao priliku čovjek je izvjesio svoju "cijenu". Stav upravnog odbora je da to nije u redu , te kako nitko od nas sedam u upravnom odboru za nita to smo radili klub nismo dobili apsolutno nita od privatne zadovoljtine , zaključili smo da će web ostati ovakav kakav je bar za sad.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI
bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #20 na: Veljača 23, 2007, 05:05:22 » |
|
Odbor  Mrki......  NHF...... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
|
Mrki_Zd
Gost
|
 |
« Odgovor #21 na: Veljača 23, 2007, 07:40:42 » |
|
to se tiče ne odabira prijedloga mrkog_zd su presudile 2 stvari 1.) upravni odbor je zaključio da su prekičaste , te im se sadanji izgled bolje sviđa 2.) stvar je ta da se eto mrki već mjesecima nudio kad god je stigao da pomogne oko weba ovo ono tralala, kad sam mu dao priliku čovjek je izvjesio svoju "cijenu". Stav upravnog odbora je da to nije u redu , te kako nitko od nas sedam u upravnom odboru za nita to smo radili klub nismo dobili apsolutno nita od privatne zadovoljtine , zaključili smo da će web ostati ovakav kakav je bar za sad.
1. lako se korigira 2. "cijena" od godinje članarine i reference na dnu meni stvano nije djelovala puno za izradu i odravanje... al eto bio sam u krivu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Antonio
Clan kluba
Hero Member
Auto: Volvo S40 T4
Volvo S40 T4
|
 |
« Odgovor #22 na: Veljača 24, 2007, 12:13:58 » |
|
sorry na OT: ALI MRKI OVO JE LOOOOOOOOOOOOOL DO YAYA....  po tom pitanju nitko nebi trebao placati clanarinu tko ima reklamu na autu 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 24, 2007, 12:16:26 od Antonio »
|
Evidentirano
|
|
|
|
t.r.
Muka sponzorua
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Ibiza Sport 1.4 16v
|
 |
« Odgovor #23 na: Veljača 24, 2007, 12:23:12 » |
|
Momci zavrili smo s tom pričom, odbor je tako odlučio al nebrinite se ima nas tu jo malo koji će to i za đabe da urede, sam polako sve će da dođe na svoje. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Yellow Ibiza Sport 1.4 16v 100KS
|
|
|
|