Ja sam Vam rekao, ukoliko se izorganizirate i dogovorite da bi isli na Grobnik, dolazim i ja.
Meni uopce nije problem sjesti u auto i zapaliti na neki event. Ako se Vi Rjecani izdogovarate i kazete: "evo ljudi, mi sa rijeckog/istarskog podrucja skupili smo se nas 10ak pa bi voljeli da i Vi ostali sudjelujete u okupljanju Seatasa (nazovimo to mini meet Grobnik). Kupit cemo meso i cugu i to dodje po glavi stanovnika xxx Kuna. Da li ima interesenata?
Ali evo da skratimo tj. da odmah pokrenemo stvar;
Postovane dame i gospodo pozivamo Vas na
GROBNIK AUTO TRACK DAY – 22.10.2011. - powered by RSR Motorsport Automotodrom Grobnik ponovo otvara svoje boxeve u subotu 22.10.2011 od 10 do 17 sati. Pripremili smo vam bogate i uzbudljive sadržaje koji vas neće ostaviti ravnodušnima.
Grobnik Auto Track Day:
- sluzbeno mjerenje vremena svim automobilima
- dozvoljeno svim tehnicki ispravnim automobilima neovisno o modelu i snazi
- benzinska crpka u boxu
- gumi servis u boxu
- bez limita buke
- nadoplata za drugog vozaca 100kn
- obavezna kaciga
- obavezno osiguranje vozaca u cijeni
- obavezno osiguranje putnika 40kn
- osiguranje staze 70kn - tko ne plati, a pocini stetu stazi, sudjeluje u steti s 4.000kn
Cijene powered by RSR Motorsport:
¼h – 200kn
1h – 500kn
2h – 650kn
3h – 850kn
4h – 900kn
5h – 950kn
6h – 1000kn
6h + Time Attack - 1100kn
Time attack - 200kn
U cijenu ukljuceno obavezno osiguranje vozaca
*osiguranje svakog putnika iznosi 40kn/dan
Drugi vozac placa 100kn
Automobili sa sponzorskim naljepnicama koji su u sukobu s nasim sponzorima, placaju kotozaciju 1.850kn
Prijave i upite slati na
info@track-day.infoZa vrijeme slobodnog treninga od 10 do 16 sati, svi vozači imaju priliku pripremiti sebe i svoj automobil za odlučujuću bitku u Time Attacku, od 16 do 17 sati, kada za jedan odlučujući krug imaju stazu na raspolaganju sami za sebe kako bi postavili svoj osobni ili možda rekord Grobnik Auto Track Daya, koji dosada sa vremenom od 1:38,137 drži Marin Čolak sa BMW-om 335i.
Van konkurencije u Time Attacku će također voziti Radical SR8 LM – automobil koji je trenutno zaslužan za najbrže vrijeme cestovnog automobila na legendarnom Nürburgringu. Njegov jedini zadatak toga dana je pokušati oboriti rekord Grobničke piste za cestovna vozila.
koliko vas ima zainteresiranih za posjet Grobniku?
molim popis sastavite ovdje:
1.
2.
3.