Svibanj 21, 2012, 11:03:47
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: 1 [2]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Grobnik  (Posjeta: 1058 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe

« Odgovor #25 na: Listopad 17, 2011, 01:32:28 »

Ali se može preko neta (ovog foruma) skupljat ljude za, recinmo, roštilj/okupljanje i onda tko je zainteresiran uplati  cirka 100kn na vaš račun (vama dobro jer ste dobili novac a na njemu je dal će doć ili ne, ukoliko ne dođe, gubi 100kn).. Vrlo jednostavno..

Probaj vidjeti koliko zainteresiranih ima pa ćeš vidjeti da će ih biti boli glava a kad bude trebalo potvrditi i uplatiti onda se odjednom svi ispričavaju znaš svadba, ispit, bolest....
Prvo moraš vidjeti kada bi se moglo ići na Grobnik, znači termin, pa koliko košta ( osim ako misliš otići na ove track day što organizira ako ne griješim Raymond iz Rijeke ) pa sve što to treba da organiziraš isto...nije to samo ajde dečki idemo mi dole pa opleti po stazi.

Niko te ne spriječava da probaš a za pohranu novaca na klupski račun moraš pitati Đuru jer nisam siguran da je to tako jednostavno...moramo imati i ulaz i izlaz love opravdan ako ne griješim.
Evidentirano

đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #26 na: Listopad 17, 2011, 02:03:34 »

Omerta,

Ne znam da li si ikada radio nekakav event ili nisi ali prvo napravi (sastavi) popis interesenata da vidis da li ti se nesto takvo isplati raditi (da li ce biti dovoljnjo zainteresiranih). A nakon toga ide uplata pa tek onda dolazak.

Nitko Vas, individualce ne sprjecava da sami nesto organizirate! Sto vise, meni ce biti drago da vidim kako ima samoinicijativnih ljudi spremnih na odricanja i organizaciju. Ja cu vam prvi doci posjetiti event.

Najlakse je reci idemo nesto organizirati a na kraju sve se svodi na to da 2/3 ljudi napravi cjelu organizaciju eventa a ostali samo dovuku guzice.

Ako zelis napraviti okupljanje, voznju, rostilj, bilo sto drugo na Grobniku ili negdje drugdje a da bude "regionalnog" tipa, slobodno.
Znaci, slobodno napravis event, organiziras  zanimaciju za zube, djecu, zene, babe, zatrazis pomoc od ljudi i ja se prvi biljezim za dolazak.
Evidentirano

NITROS
Jr. Member
**

Auto: Seat Ibiza SC Sport 1.6

« Odgovor #27 na: Listopad 20, 2011, 09:39:11 »

Moja nakana nije bio event već ako je još netko zainteresiran pa da se zaletimo zajedno do Grobnika.

Bio sam u organizaciji evenata i znam da je to sve, samo ne jednostavno...

Žao mi je ako sam nekoga isprovocirao, nije mi to bio cilj. Eto samo sam tražio da li je još tko zainteresiran.

Mislim da ću i ja sve ovo odgoditi do druge godine, pošto je sad kiša i ružno vrijeme i kraj sezone.
Evidentirano
Omerta
Hero Member

Auto: Ibiza SR II

« Odgovor #28 na: Listopad 20, 2011, 09:46:41 »

Mislio je i na moj komentar, nije me shvatio što sam mislio pod tim - da najprije dozna tko ide, onda da dobije uplate novca i tek onda se kreće u organizaciju, kad se ima love i kad se ima ljude, no nije bitno.. Ionako vjerujem da Đuro zna što radi, a mi možemo samo drobit sa našim savjetima..

Da, sad slijedi karina od vremena.. ništa ni od track day-a u subotu ako ovako nastavi pljuštat ovdje kao što je trenutno..

Evidentirano

**MiR**
Ibiza Sportrider II 1.4/16v/63kW/2006.
AUTO: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,10475.0.html
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #29 na: Listopad 20, 2011, 10:11:51 »

Ja sam Vam rekao, ukoliko se izorganizirate i dogovorite da bi isli na Grobnik, dolazim i ja.

Meni uopce nije problem sjesti u auto i zapaliti na neki event. Ako se Vi Rjecani izdogovarate i kazete: "evo ljudi, mi sa rijeckog/istarskog podrucja skupili smo se nas 10ak pa bi voljeli da i Vi ostali sudjelujete u okupljanju Seatasa (nazovimo to mini meet Grobnik). Kupit cemo meso i cugu i to dodje po glavi stanovnika xxx Kuna. Da li ima interesenata?

Ali evo da skratimo tj. da odmah pokrenemo stvar;

Postovane dame i gospodo pozivamo Vas na

GROBNIK AUTO TRACK DAY – 22.10.2011. - powered by RSR Motorsport

Automotodrom Grobnik ponovo otvara svoje boxeve u subotu 22.10.2011 od 10 do 17 sati. Pripremili smo vam bogate i uzbudljive sadržaje koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

Grobnik Auto Track Day:

- sluzbeno mjerenje vremena svim automobilima
- dozvoljeno svim tehnicki ispravnim automobilima neovisno o modelu i snazi
- benzinska crpka u boxu
- gumi servis u boxu
- bez limita buke
- nadoplata za drugog vozaca 100kn
- obavezna kaciga
- obavezno osiguranje vozaca u cijeni
- obavezno osiguranje putnika 40kn
- osiguranje staze 70kn - tko ne plati, a pocini stetu stazi, sudjeluje u steti s 4.000kn

Cijene powered by RSR Motorsport:

¼h – 200kn
1h – 500kn
2h – 650kn
3h – 850kn
4h – 900kn
5h – 950kn
6h – 1000kn
6h + Time Attack - 1100kn
Time attack - 200kn

U cijenu ukljuceno obavezno osiguranje vozaca
*osiguranje svakog putnika iznosi 40kn/dan
Drugi vozac placa 100kn
Automobili sa sponzorskim naljepnicama koji su u sukobu s nasim sponzorima, placaju kotozaciju 1.850kn

Prijave i upite slati na info@track-day.info

Za vrijeme slobodnog treninga od 10 do 16 sati, svi vozači imaju priliku pripremiti sebe i svoj automobil za odlučujuću bitku u Time Attacku, od 16 do 17 sati, kada za jedan odlučujući krug imaju stazu na raspolaganju sami za sebe kako bi postavili svoj osobni ili možda rekord Grobnik Auto Track Daya, koji dosada sa vremenom od 1:38,137 drži Marin Čolak sa BMW-om 335i.

Van konkurencije u Time Attacku će također voziti Radical SR8 LM – automobil koji je trenutno zaslužan za najbrže vrijeme cestovnog automobila na legendarnom Nürburgringu. Njegov jedini zadatak toga dana je pokušati oboriti rekord Grobničke piste za cestovna vozila.

koliko vas ima zainteresiranih za posjet Grobniku?

molim popis sastavite ovdje:
1.
2.
3.
Evidentirano

Omerta
Hero Member

Auto: Ibiza SR II

« Odgovor #30 na: Listopad 20, 2011, 10:21:18 »

1. Robert Tomasini

(s tim da ne namjeravam ništa izvodit sa autom ili nešto slično, već samo dolazim tamo), nadam se da se to podrazumijeva, ili?
« Zadnja izmjena: Listopad 20, 2011, 10:22:49 od Omerta » Evidentirano

**MiR**
Ibiza Sportrider II 1.4/16v/63kW/2006.
AUTO: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,10475.0.html
ivan_t
Hero Member

Auto: Seat Leon M1

« Odgovor #31 na: Listopad 20, 2011, 10:23:16 »

1. Robert Tomasini
2. Ivan_t
3.

Ajde ako ce vas par doc super...sjest cemo na cugu