Dragi Svi,
Nazalost ili na srecu, cetvrtak je izabran radi toga sto ni jedan klub nije dopustio tj. zelio ustupiti petak ili subotu za ovakav event. Dakle, mogli smo samo uzeti cetvrtak.
Event je prosljedjen na 1600 adresa + svi veci forumi + net portali (jedan od njih je i Muzika.hr koji dnevno posjeti 35000 ljudi) + 18 reklama na Otvorenom radiu (od utorka do cetvrtka ) pa sad vi meni pricajte da event nije dovoljno reklamiran !!!
Eventu je trebalo prisustvovati 400 ljudi koji su potvrdili svoj dolazak pa kako onda da ih sve stavim u Megustu ?

U ovo je ulozeno 6 mjeseci rada i truda, zivaca i novaca..... i zalosno je da mi ljudi pricaju : glupo mi je doci na sat vremena..... jer su na event dosli ljudi puno stariji od 50+ godina a(kao npr G. Banjac koji ne pita kojim danom ili u koliko sati je odredjeni dogadjaj nego on i sin uredno dodju)!
Event se odrzao, tko je dosao je dosao. Onaj tko nije, nece ni sljedeci puta jer htjeli vi to priznati sebi ili ne 95% ljudi na internetu su forumaši a ne clanovi kluba (ne govorim sada o Seat klubu nego opcenito) i tu ste samo da ubijete vrijeme te da vam brze prodje vrijeme na poslu! Oni koji su osnovali ovaj klub su i prisustvovali ovom eventu (makar vise nisu toliko aktivni i imaju obitelj ali su dosli) jer ta nekolicina su stvarni entuzijasti i zaljubljenici u aute i za klub ce uvijek naci vremena.
Hvala svima jos jednom na pomoci. Svim sponzorima i ostalima koji su sudjelovali u realizaciji ovog eventa veliko hvala pogotovo Otvorenom Radiu i G. Berdajsu te G. Nikoli Bukviću iz firme Lunik te njegovom osoblju koji su se potrudili oko osvjetljenja ispred kluba.
Do sljedeceg vidjenja
Đuro