Svibanj 21, 2012, 10:54:28
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: 1 2 3 [4]   Dolje
Ispis
Autor Tema: AUTO EMOCION PARTY 2011  (Posjeta: 3407 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Gabre
Lika u mom srcu
Hero Member

Auto: Leon 1M TDI 110ks

« Odgovor #75 na: Listopad 08, 2011, 06:24:18 »

nyssa - daj molim te, koja odrasla osoba sa 25+ godina za vrijeme radnog tjedna, ide van, pogotovo tko ima obitelj? i tko radi zorom ujutro svaki dan. nit se moš opustit ni popit koju jer, vidi vraga, ujutro radiš...  a šefovi baš ne vole kad im dođeš natečen na posao od nespavanja i alkohola

to su izuzeci koji idu. i ja sam sa 20 godina u guzici zujao po vani svaki dan, ali sam tada studirao i bolio me kiki kad ću se dignut i kakav ću bit sutra.

a dolazit na takav event na sat vremena mi je još veća glupost.

raptor je u pravu svakako ovaj put

pohvala na trudu i organizaciji svakako!
Evidentirano

"Better be wise by the misfortunes of others than by your own."
Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI

« Odgovor #76 na: Listopad 08, 2011, 07:17:28 »

Ja govorim za vrijeme i mjesto sa pomisli da je želja i očekivanje bilo da će na party doći i još netko tko nije direktno ili indirektno povezan sa klubom (prijatelj, prijateljica, brat, pas od nekog člana foruma/kluba) jer će ga privući to što je bilo i složeno ispred kluba. Ovako su mogli doć samo oni koji su čuli za party preko radija ili nekog od nas jer nije bilo nikog drugog u blizini...
Evidentirano

Seat Ibiza TDI (131+)
Nyssa
Hero Member

Auto: Seat Leon 1.9 TDI sport

« Odgovor #77 na: Listopad 09, 2011, 10:01:43 »

stvarno niste niti malo fer i može vas biti sram!!

uopće nije u pitanju ni mjesto ni datum, nego je problem u ljudima...

p.s. i na party-u je bilo više ekipe koja nema veze sa forumom i samim klubom...
Evidentirano
Raptor6767
Sr. Member

Auto: Renault Clio Sport 197

« Odgovor #78 na: Listopad 09, 2011, 10:50:36 »

Iduci party organizirajte u Areni Zagreb i to u utorak pa vidite koliko ce ljudi doc.

Ha sam bio, poveo curu i frenda jer sam pretpostavio koliko ce ekipe doc pa da barem donekle klub izgleda punije.

Prvi problem je bila asocijacija na Seat u samom nazivu partya sto je dosta ljudi povezalo sa Seatom i nisu smatrali party/temu/naslov dovoljno interesantnim.

Drugi problem je odabir dana - onak, WTF?  Potkraj radnog tjedna? Pa to nam ni u Gjuri2 i Piranhi nije uspjelo kad smo imali After work/job partye dok sam tamo radio. Dakle, klibovi vec etablirani na toj sceni sa svom silom promotivnih agencija i daleko vecim budzetom.

Treci je preslaba promocija tako specificnog eventa, kojeg bih ja radio u nekom jacem bircu (Yabani, Me Gusta,...) sa parkingom tako da uz nas koji smo dosli radi eventa budu i gosti lokala pa sve djeluje punije/profesionalnije i dize samu atmosferu.

Cetvrto - muzika je bila pretiha, ali to nije utjecalo na odaziv, vec na samu atraktivnost eventa jednom kad si vec tamo (hint: sto atraktivnije, veca sansa da pozovu ekipu).

Koliko vidim, nije se gotovo nitko od suradnika odazvao jer su one VIP iskaznice ostale nepodijeljene.

Da me se ne bi kojim slucajem krivo shvatilo - kad god bude takav party, odazvat cu se ako vec radi niceg drugog onda da podrzim organizaciju jer smatram da je svaki pokusaj hvalevrijedan.

A ti malo smanji dozivljaj. ;)
Evidentirano

LaNa
Hero Member

Auto: Seat Leon

« Odgovor #79 na: Listopad 09, 2011, 11:03:53 »

Definitivno je bila stvar u četvrtku..
Koga god sam pitala za party i obavijestila kad je (desetak ljudi), svi su odustali kad su čuli da je četvrtak. Ja sam nažalost bila spriječena doći zbog bolesti pa se ovim putem još jednom ispričavam. Ali za sljedeći event bi trebalo izabrati definitivno subotu, pogotovo jer seat forum/klub sačinjava nevelika skupina ljudi.
Evidentirano

Osijek, moj lega... ili tako neššto...  ;)
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #80 na: Listopad 09, 2011, 04:34:26 »

Dragi Svi,

Nazalost ili na srecu, cetvrtak je izabran radi toga sto ni jedan klub nije dopustio tj. zelio ustupiti petak ili subotu za ovakav event. Dakle, mogli smo samo uzeti cetvrtak.
Event je prosljedjen na 1600 adresa + svi veci forumi + net portali (jedan od njih je i Muzika.hr koji dnevno posjeti 35000 ljudi) + 18 reklama na Otvorenom radiu (od utorka do cetvrtka ) pa sad vi meni pricajte da event nije dovoljno reklamiran !!!
Eventu je trebalo prisustvovati 400 ljudi koji su potvrdili svoj dolazak pa kako onda da ih sve stavim u Megustu ? 

U ovo je ulozeno 6 mjeseci rada i truda, zivaca i novaca..... i zalosno je da mi ljudi pricaju : glupo mi je doci na sat vremena..... jer su na event dosli ljudi puno stariji od 50+ godina a(kao npr G. Banjac koji ne pita kojim danom ili u koliko sati je odredjeni dogadjaj nego on i sin uredno dodju)!

Event se odrzao, tko je dosao je dosao. Onaj tko nije, nece ni sljedeci puta jer htjeli vi to priznati sebi ili ne 95% ljudi na internetu su forumaši a ne clanovi kluba (ne govorim sada o Seat klubu nego opcenito)  i tu ste samo da ubijete vrijeme te da vam brze prodje vrijeme na poslu! Oni koji su osnovali ovaj klub su i prisustvovali ovom eventu (makar vise nisu toliko aktivni i imaju obitelj ali su dosli) jer ta nekolicina su stvarni entuzijasti i zaljubljenici u aute i za klub ce uvijek naci vremena.

Hvala svima jos jednom na pomoci. Svim sponzorima i ostalima koji su sudjelovali u realizaciji ovog eventa veliko hvala pogotovo Otvorenom Radiu i G. Berdajsu te G. Nikoli Bukviću iz firme Lunik te njegovom osoblju koji su se potrudili oko osvjetljenja  ispred kluba.

Do sljedeceg vidjenja
Đuro
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4]   Gore
Ispis
Skoči na: