Jooc
Full Member

Auto: ibiza sport
|
 |
« na: Rujan 02, 2011, 09:49:57 » |
|
imam problem sa sklapanjem retrovizora na svojoj ibizi, ovako... kad ih sklopim sve normalno, kad ih otvotim lijevi retrovizor ne stane di bi trebao nego nes pukne kao da preskoci neki granicnik i otide skroz naprad..... jel zna netko nes o tome ? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9
They don't make Seat's like they used to
|
 |
« Odgovor #1 na: Rujan 02, 2011, 01:43:34 » |
|
tak se i meni na leonu desilo, doduse bilo je poprilicno hladno. desilo se 5-6 puta i odonda vise nikad. moguce da pipac koji treba zaustavit retrovizor se izlizao ili nes sl.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ibiza sport tdi '02 RIP Leon top sport 1.8T '02 Ibiza FR tdi '04 Leon tdi '09 Vmaxxcoilovers, rust all the way!
|
|
|
Jooc
Full Member

|
 |
« Odgovor #2 na: Rujan 02, 2011, 05:43:14 » |
|
evo riješeno, rastavio sam retrovizor i taj pipac kaj ga zaustavlja je samo van iskočil..... tnx for help
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Niđo FR
Jr. Member

Auto: Ibiza 1.9TDI 130 ks
|
 |
« Odgovor #3 na: Rujan 02, 2011, 10:05:25 » |
|
Meni se neda,lijevi uopće preklopit,kao da je zapeklo neš
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Vozim seat,kad hoću mercedes zovem taxi...
|
|
|
Jooc
Full Member

|
 |
« Odgovor #4 na: Rujan 03, 2011, 10:54:11 » |
|
a dal se čuje motor da radi ili ne, ako ne onda ga rastavi pa pogledaj kontakte, a ako se čuje onda porbaj rastavit cijeli retrovizor i našpricaj wd-om ili nečim sl....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Niđo FR
Jr. Member

Auto: Ibiza 1.9TDI 130 ks
|
 |
« Odgovor #5 na: Rujan 05, 2011, 07:54:29 » |
|
skinuo nekako vanjski poklopac retrovizora,špricao wd-om,radio čuda,pokušavao ga preklopiti,ali ne.Motorić od stakla normalno radi,ali se on neda preklopiti,skoro sam komplet isčupao ga iz vrata pokušavajući
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Vozim seat,kad hoću mercedes zovem taxi...
|
|
|
Jooc
Full Member

|
 |
« Odgovor #6 na: Rujan 05, 2011, 10:38:13 » |
|
a se cuje opce da pokusava nesta ili... i dal ti je radio prije uopce?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krek
Jr. Member

Auto: Seat Ibiza SC 1.4 16V
|
 |
« Odgovor #7 na: Listopad 14, 2011, 08:13:58 » |
|
Da se nadovežem na temu, imam elektricno sklopive retrovizore, sad me zanima dali postoji mogucnost da na daljinskom kad zakljucam auto da se i retrovizori automatski sklope.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9
They don't make Seat's like they used to
|
 |
« Odgovor #8 na: Listopad 14, 2011, 08:15:35 » |
|
Na leonu se zaklope, drzi duze gumb za zakljucavanje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ibiza sport tdi '02 RIP Leon top sport 1.8T '02 Ibiza FR tdi '04 Leon tdi '09 Vmaxxcoilovers, rust all the way!
|
|
|
krek
Jr. Member

Auto: Seat Ibiza SC 1.4 16V
|
 |
« Odgovor #9 na: Listopad 14, 2011, 08:19:49 » |
|
Nula bodova....  Sa tim drzanjem otkljucavanja i zakljucavanja jedino dize i spusta prozore.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pilot67
Jr. Member

Auto: Seat Ibiza SC 1.4 2009
|
 |
« Odgovor #10 na: Listopad 14, 2011, 08:32:46 » |
|
imam ibizu istu kao i ti, model bez unutarnje tipke za sklapanje retrovizora, a kolegicaima isti model s 5vrata ali ima tipku unutar, i nemogu se sklopiti drugačije osim na taj način s unutarnjom tipkom... pozz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Crazy Ibiza
Jr. Member

Auto: Seat Ibiza 1.0 MPi+LPG
|
 |
« Odgovor #11 na: Listopad 14, 2011, 08:53:52 » |
|
Mene znima dali se na Ibizi 2000. god. daju sklopiti retrovizori? Probao sam ih sklopiti ali baš i nejde a bojim se da nekaj ne pukne onda sam u banani...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kaj me briga za cijenu goriva... Ja ionako uvijek točim za 100 kuna
|
|
|
mkBG
Jr. Member

Auto: Seat Ibiza 1,4 Style 2007
|
 |
« Odgovor #12 na: Listopad 18, 2011, 11:24:02 » |
|
imam problem sa sklapanjem retrovizora na svojoj ibizi, ovako... kad ih sklopim sve normalno, kad ih otvotim lijevi retrovizor ne stane di bi trebao nego nes pukne kao da preskoci neki granicnik i otide skroz naprad..... jel zna netko nes o tome ?  Meni danas isti problem, apsolutno isto levi retrovizor otisho skroz napred i sve drugo isto. Mozesh mi dati vishe info kako si reshio problem, specijano rastavljanje retrovizora. Hvala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Jooc
Full Member

|
 |
« Odgovor #13 na: Listopad 18, 2011, 04:16:46 » |
|
rastavljaš ga tako da s nekim šrafcigerom gurneš kopče prema van, a guraš ih zadnje strane, uz ogledalo gurneš šrafciger i polako da ne strgaš kopče, i kad skineš budeš vidio feder jedan, ja sam samo na njega stavio podlošku da je bolje stisnuti, i jedno vrijeme mi je bilo dobro al se opet zna desit da ode, al rijetko.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mkBG
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #14 na: Listopad 18, 2011, 06:02:24 » |
|
rastavljaš ga tako da s nekim šrafcigerom gurneš kopče prema van, a guraš ih zadnje strane, uz ogledalo gurneš šrafciger i polako da ne strgaš kopče, i kad skineš budeš vidio feder jedan, ja sam samo na njega stavio podlošku da je bolje stisnuti, i jedno vrijeme mi je bilo dobro al se opet zna desit da ode, al rijetko.....
Hvala na info. Javio sam se danas u Seat Macedonia official servis, rekli su mi da znaju kavar i da ga reshavaju pomochu strafa koji se stavlja tako da blokira kompletno otvaranje retrovizora. Bilo mi je malo cudno jer sam shvatio od tvojih postova da si ti drukcije reshio taj problem. Intersujeme josh jedno, poshto si video unutrashnost retrovizora, mislish li ti da straf reshava problem?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Jooc
Full Member

|
 |
« Odgovor #15 na: Listopad 18, 2011, 10:20:59 » |
|
neznam o kojem šrafu oni pričaju, nisam vidio nikakav šraf, možda ga oni stavljaju dodatno..... ili postoji pa ga nisam vidio, trebao bi otvorit ponovo pa da vidim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mkBG
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #16 na: Listopad 18, 2011, 10:32:57 » |
|
neznam o kojem šrafu oni pričaju, nisam vidio nikakav šraf, možda ga oni stavljaju dodatno..... ili postoji pa ga nisam vidio, trebao bi otvorit ponovo pa da vidim
Da da oni ga stavljaju dodatno, kao to je reshenje za taj problem. Pa stoi li tebi ta prica o dodatnom strafu, kaj ti mislish o tome? Ma nema potreba rasklapati opet retrovizora, samo tvoje miljenje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mkBG
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #17 na: Prosinac 24, 2011, 03:31:06 » |
|
Svim Hrvatima vrituelnim prijalteljima zelim vi Sretni Kršćanski Blagdan Božić! Da ste zdravi i zivi vi i vasi naimili!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|