Svibanj 21, 2012, 10:25:26
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Kontrola pritiska u gumama  (Posjeta: 508 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
silvio83
Jr. Member
**

Auto: Seat Altea 1.6 MPI + LPG

« na: Srpanj 24, 2011, 01:39:50 »

kao što sam se već pohvalio u topicu ranije, ponosni sam novi vlasnik Altee 1.6 sa plinom, oprema Reference...auto je wow!!! (prijašnji mi je bio Cordoba, tak da je to za mene značajan skok)   

već sam sve polovio, skužio kak kaj radi (tempomat ću na putu za more), jedino ne kužim kak radi taj mjerač tlaka u gumama, ak mi možete pomoć? na grebenu pored ručne ima gumb za to, na kojim piše SET, dakle nekaj se namjestit treba. E sad kaj, kak? to u knjizi onoj debeloj nisam pronašao...
jel odem na pumpu, napumpam gume, pa onda stisnem, držim? ili kad su mi prazne gume, stisnem, pa onda on zapamti da kad na tu razinu padne, da javi il kak? ak je to neko koristio, i funkcionira? pliz help

a do tad, uživam u svakom metru, ne kilometru, metru         
Evidentirano
Dare
Hero Member

Auto: Seat Leon 2,0 TFSI+chip (cca 240ks)

« Odgovor #1 na: Srpanj 25, 2011, 03:39:47 »

dakle napumpaš gume kak hočeš da su napumpane...onda stisneš gumbić i držiš ga dok ne čuješ zvučni signal i onda ti je on zapamtio taj tlak...tojest razinu gume....
i onda ako ti se nedaj bože probuši, kad padne na određenu razinu će ti se opet čut zvučni signal i zapalit žuta lampica na instrument tabli i onda češ znat da ti je guma probušena ili da pušta ili neke.....eto....
Evidentirano

.....bolje pet do dvanaest nego nijednu poslije jedan....
silvio83
Jr. Member
**

Auto: Seat Altea 1.6 MPI + LPG

« Odgovor #2 na: Srpanj 26, 2011, 08:50:44 »

aha!

ok! super! thanks!
isprobat ću kad si promjenim gume (prednje-zadnje)

thanks   
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: