Jump to content

Pravila SCC foruma

Started by Admin , Oct 27 2014 07:31 PM

  • This topic is locked
No replies to this topic

#1

Admin
  • Admin
  • Administrators
  • 3 posts

Korisni linkovi:

  • test

 

 

Registracija na SeatClubCroatia forum je besplatna. Iako je ovo SEAT tematski forum, svi dobronamjerni korisnici su dobrodosli.

 

Osnovna pravila i upute foruma:

1) Od registracijskih podataka, molimo da obvezno upisete valjanu e-mail adresu (na koju stize aktivacijski e-mail), vase ime i prezime, lokaciju, te datum rođenja (ispunjeni podaci nisu javni, odnosno samo clanovi foruma ih mogu vidjeti). Clanovi koji ne ispune profil prema uputama, registracija na forum nece biti odobrena.

 

2) Prilikom prvog ulogiravanja, duzni ste se predstaviti u podforumu "Novi članovi - predstavljanje" u pristojnom roku (maksimalno par dana nakon registracije). Ukoliko se ne predstavite, vas racun ce biti izbrisan.

Dijelovi foruma su vidljivi i neregistriranim korisnicima, no oni nisu u mogucnosti odgovarati niti otvarati nove teme dok se ne registriraju. Novi clanovi mogu odgovarati ili postavljati teme iskljucivo u podforumu za predstavljanje, a tek nakon predstavljanja sudjelovati u ostatku foruma.

 

3) Clanove se moli da sudjeluju u punom smislu (pod sto se ne podrazumjeva odgovaranje na bas svaku temu).

 

4) Nastojite rasprave odrzati smislenima i bez vrijedjanja po bilo kojoj osnovi. Za takve clanove postoje sankcije, kao u mogucnost udaljavanja sa foruma.

 

5) Otvaranje tema u losoj maniri o drugom clanu ovog foruma je najstroze zabranjeno. Krsenje ovog pravila vodi do trajnog baniranja.

 

6) Za medjusobnu komunikaciju sa ostalim clanovima foruma, koristite messengere, privatne poruke ili drustvene mreze. Ne otvarajte nepotrebno teme.

 

7) Avatar moze biti maksimalnih dimenzija 130x100 piksela, velicine do 20kB. Avatar mora biti slika vozila i ni na koji nacin ne smije vrijedjati.

 

8) Potpis ne smije sadrzavati slike i ni na koji nacin isticati se od ostatka foruma (sarene boje, drugi font, velika slova itd). U potpisu su zabranjeni osobni i sponzorski oglasi.

 

9) Clanovi koji se na forum ne prijave u periodu od 120 dana, automatski ce biti obrisani bez upozorenja.

 

 
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users